GaleDavid.jpg

Jao Brand. 100% natuurlijke en multifunctionele verzorgingsproducten. Speciaal samengesteld zonder kleurstoffen, parabenen of kunstmatige geurstoffen. De meeste producten van Jao Brand zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Original, for a reason.
 

jao logo 3.jpgJao.
Een mystiek woord geschreven op een 2000-jaar-oude bedel waarvan geloofd werd dat het ziektes kon voorkomen en genezen.

Geboren uit noodzaak en geheel origineel, Jao producten zijn de kunstzinnige synthese van oude farmacopee en de moderne wetenschap. Jao is een creatie van Vader David, een zeer begaafde chemicus en Dochter Gale. Ze lanceerden het bedrijf in 1997 en is een echt authentiek Amerikaans bedrijf.

Jao Ltd is gericht op gezonde, multifunctionele natuurlijke producten. “Wanneer een product meerdere functies heeft kopen we minder, en verbruiken we minder” is het mantra van het bedrijf. De meeste producten zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Gemaakt met liefde in Pennsylvania! 

Jao Brand wordt in de Benelux gedistribueerd door Intershave / 74 trading. Neem voor meer informatie contact op met Intershave - www.intershave.com 
Copyright © Jao Brand - 74 Trading. 2015 | All Rights Reserved | VAT # NL 141660831B01 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy